Transfer nieuws! Johan en Jeroen naar een continentale ploeg.

We zijn trots dat we jullie kunnen melden dat Johan en Jeroen een mooie stap maken en volgend jaar in een continentale ploeg rijden. 🎉

Het hing al even in de lucht, maar het is eindelijk officieel dat Johan volgend jaar in de kleuren van Team DSM-Firmenech Development rijdt.
Johan heeft een sterk seizoen achter de rug met enkele overwinningen zoals winst in de Omloop van Noordenveld en de vijfde etappe van de Oderrundfahrt 🥇. Daarbij wist Johan het eind- en U23 klassement van de clubcompetitie te winnen!

Jeroen zijn topseizoen wordt beloond en zal dan ook volgend jaar in de kleuren van BEAT rijden! Gedurende dit seizoen wist hij veel podiumplekken te behalen zoals in de Nummer1 Limburg Trofee, het Nederlands kampioenschap en in de Midden Brabant Poort Omloop. Daarnaast wint hij het eindklassement van de Topcompetitie!
Maar we zijn vooral trots op Jeroen, die na een rampjaar 2022 en een sleutelbeenbreuk in 2023, dit voor elkaar heeft gekregen. Of zoals onze teammanager René Bastiaansen zegt: “Als je na zoveel tegenslagen zo terugkomt, dan ben je voor mij het voorbeeld van “Never ever give up!”

Wij wensen Johan en Jeroen veel succes op het continentale niveau en bedanken hen voor de jaren bij DFVCT. 👊🏼🚴🏻‍♂️